قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها

آزمون پتانسیل زتا و کاربردهای آن

پتانسیل زتا برای درک و کنترل خواص سوسپانسیون‌های کلوئیدی بسیار حائز اهمیت است. عموما می‌توان خصوصیات یک سوسپانسیون را با درک چگونگی برهم‌کنش کلوئیدها با یکدیگر شناسایی نمود. در برخی موارد لازم است برای جدا نگه داشتن ذرات از یکدیگر و ممانعت از تجمع آن‌ها، نیز دافعه بین ذرات به …

توضیحات بیشتر »

آماده سازی نمونه ها برای آزمون DLS

غلظت، یکی از مهمترین عوامل در تهیه نمونه مناسب برای انجام آزمون با دستگاه DLS  است و مقدار غلظت در آزمون توزیع اندازه ذرات باید بهینه باشد. اگر غلظت نمونه مورد آزمایش خیلی کم باشد، این امکان وجود دارد که پرتوهای نور متفرق شده برای انجام آزمون مورد نظر کافی نباشد. اگر …

توضیحات بیشتر »

راهنمای تحلیل نتایج توزیع اندازه ذرات به روش DLS

راهنمای تحلیل نتایج آزمون DLS نتایج ارسالی به پژوهشگر شامل دو فایل PDF و اکسل می باشد. فایل PDF قسمت اول: مشخصات آزمون شامل مشخصات دستگاه و خصوصیات نمونه می باشد که اصطلاحات آن به شرح زیر تعریف می گردد: Time interval: مقداری می باشد که توسط اپراتور تعیین می …

توضیحات بیشتر »

اندازه گیری ذرات با روش پراکندگی استاتیک نور لیزر ( SLS )

اندازه گیری ذرات با استفاده از روش پراکندگی استاتیک نور لیزر روشی براساس الگوی نور پراکنده شده بر روی آشکارساز است. این الگوی نور پراکنده شده مجموعه ای از الگوهای پراکندگی است که توسط هر یک از ذرات ایجاد می شود. بوسیله این الگوی پراکندگی می توان اطلاعاتی از اندازه …

توضیحات بیشتر »

روش پراکندگی نور دینامیکی (DLS) برای مطالعه اندازه ذرات نانو

پراکندگی نور دینامیکی روشی فیزیکی است که برای تعیین توزیع ذرات موجود در محلول ها و سوسپانسیون استفاده می شود. این روش غیرمخرب و سریع برای تعیین اندازه ذرات در محدوده ی چند نانومتر تا میکرون به کار می رود. در فناوری های اخیر، ذراتی با قطر کمتر از نانومتر نیز با این روش قابل اندازه گیری هستند. این روش به برهمکنش نور با ذره بستگی دارد. نور پراکنده شده بوسیله نانوذرات موجود در سوسپانسیون با زمان تغییر می کند که می تواند به قطر ذره ارتباط داده شود.

توضیحات بیشتر »

نحوه ی کار دستگاه تحلیل توزیع اندازه ذرات

برای اطلاع از نحوه ی کار دستگاه تحلیل توزیع اندازه ذرات ( Particle Size Analyzer) که با نام مخفف PSA شناخته می شود و همچنین برای تجزیه و تحلیل دقیق تر نتایج این آزمون فایل زیر را دانلود کرده و با دقت مطالعه فرمایید. [aio_button align=”center” animation=”shake” color=”blue” size=”medium” icon=”none” text=”Download …

توضیحات بیشتر »